Καλέστε μας στα τηλέφωνα :          +30 26160 07356       +30 26210 41939

Καλώς ήλθατε στην Europcar!!!
Οι καλύτερες τιμές σε όλο τον κόσμο!!

Είμαστε μια Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εκμίσθωση αυτοκινήτων παντός τύπου, VIP transportation με εξειδικευμένα οχήματα, καθώς επίσης και κράτηση ξενοδοχείων μέσο real time συστήματος κρατήσεων. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και σε 135 χώρες του εξωτερικού. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα οχημάτων από ένα μικρό οικονομικό αυτοκίνητο σε ένα μεγάλο οικογενειακό, μίνι βαν 9 θέσεων, επαγγελματικό καθώς και VIP transportation με πολυτέλεια.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πελοπόννησο.

Οι σταθμοί μας έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Πελοπόννησο συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων στο κέντρο της Πάτρας (Νόρμαν 18-20), στο αεροδρόμιο του Αράξου (UPPON Request), στην Ηλεία (πεζόδρομος Κοραή & Κατακόλου, Κατάκολο), στην Αρχαία Ολυμπία, στον Πύργο... Επιλέξτε ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Letrina Rental στην Αθήνα, που βρίσκεται κοντά σε πολλούς από τους σημαντικότερους σταθμούς του υπόγειου σιδηρόδρομου στην πόλη συμπεριλαμβανομένου του Συντάγματος, της Ακρόπολης, και πολλών άλλων.
Εκτός από τα υποκαταστήματά μας στο κέντρο της πόλης, μπορούμε επίσης να παρέχουμε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια όπως το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» και το Αεροδρόμιο «Καζαντζάκης».

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Έχουμε συνεργαζόμενα υποκαταστήματα σε κάθε μεγάλη πόλη σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε Αθήνα, Μακεδονία, Νησιά Αιγαίου, Νησιά Ιονίου, Κρήτη και πολλών άλλων. Επιλέξτε ενοικίαση από τη Letrina Rental στην Ελλάδα για διακοπές ή επαγγελματικό σκοπό.
Προσφέρουμε premium ενοικιάσεις αυτοκινήτων, με τα αυτοκίνητα της Infinity, BMW, Mercedes...

Διακοπές στην Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία.....

Aν ενδιαφέρεστε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, τότε μπορείτε να βρείτε την Letrina Travel σε οποιοδήποτε δημοφιλή προορισμό σε όλο τον κόσμο. Μερικές από τις κορυφαίες περιοχές μας για ταξίδια περιλαμβάνουν την Κρήτη, τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα, τη Μύκονο, Παρίσι, Ρώμη, Μόναχο, ΚανΚουν, Φλόριντα και το Άμστερνταμ. Για σύγκριση τιμών παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες προσφορές μας. Θα βρείτε οικονομικές τιμές και μια μεγάλη ποικιλία από προορισμούς.

Υπηρεσίες Ενοικίασης αυτοκινήτου κράτησης ξενοδοχείου από το κινητό σας τηλέφωνο

Η Europcar είναι γνωστή για την καινοτομία και την φέρνουμε σε κάθε πτυχή της επαγγελματικής σας ζωής.
Καλέστε το +30 26210 41939 και άμεσα θα ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη για αυτοκίνητο ή ξενοδοχείο. Μια από τις τελευταίες καινοτομίες μας στην προσπάθειά μας να κάνουμε τη ζωή ευκολότερη για τους πελάτες μας, είναι το πρωτοποριακό μας site που δίνει την δυνατότητα για online κράτηση από το δρόμο, ακόμα κι αν έχετε μόλις φτάσει στο αεροδρόμιο και περιμένετε για τις αποσκευές σας.